Ammattikeittiöiden varastointi,1 OV |
Elintarvikkeiden hankinta ja ostotoiminta Elintarvikkeiden vastaanottaminen ja tarkistaminen |
Opintojakson tavoitteet ja arviointiElintarvikkeiden hankinnassa ja ostotoiminnassa keskeisenä sisältönä on taloudellinen ja tulostavoitteellinen toiminta. Elintarvikkeiden vastaanottamisessa ja tarkistamisessa keskeisenä sisältönä on suurtalouden elintarvikkeiden tuntemus, vastaanottaminen, varastointi ja esikäsittely. Elintarvikkeiden varastoinnin ja säilytyksen keskeisenä sisältönä on ruuanlaadunvarmistus, keittiön omavalvonta ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen. Tieto- ja viestintätekniikan keskeisenä sisältönä on kannattava ja taloudellinen toiminta sekä tietotekniikan käyttö suurkeittiössä. Kestävä kehityksen keskeisenä sisältönä on suurkeittiön jätehuolto ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen. |