LUKU 4
a.
kenelle ei saa anniskella
b.
milloin ja miten henkilöllisyys todistetaan
c.
voiko alaikäinen olla ravintolassa JA
mitä siitä on ohjeistettu
d.
miten päihtynyttä pitäisi kohdella/huolehtia
e.
miten ravintola valitsee asiakkaansa
a.
mitä sanotaan alkoholijuomien valikoimasta
b.
miten alkoholijuomia saadaan anniskella
c.
mitkä ovat perusannoksia
-
väkevät
-
miedot
-
käymisteitse valmistetut
d.
mitä tarkoitetaan ”pulloittain anniskelulla”
e.
mitä tarkoitetaan silmämääräisellä anniskelulla
a.
mitä ohjeistusta on annettu velaksi anniskelusta
b.
milloin voidaan anniskella velaksi
c.
voiko työntekijä lainata asiakkaalle rahaa
d.
milloin annetaan kuitti alkoholin ostamisesta
a.
mikä on anniskelualue
b.
missä alkoholia voi nauttia
c.
mikä on anniskelualueen rajaamista koskeva suunnitelma
a.
mitä tarkoitetaan keittiöalkoholilla
b.
miten keittiöalkoholin käyttö kirjataan
KESKUSTELUFORUM:
Mitä tarkoitetaan tuplien anniskelulla
Saako myydä tuplia
Kerro esimerkkejä tuplien
myymisestä/ostamisesta
|