Catering
Catering3
Catering-kuvagalleria
|
Catering2
Catering4
Esittelyvideo
4min50sek
|
Palveluvastaava osaa
hoitaa ruokien ja juomien myynnin, tarjoilun ja jakelun, ruokatilausten
vastaanoton sekä ruokien kuljettamisen vaatiman pakkaamisen,
astiahuollon ja jakelun. Palveluvastaava osaa hoitaa myös tilaus- ja
edustustarjoilun. Palveluvastaava toimii pääsääntöisesti
asiakaspalvelutehtävissä eri tyyppisissä suurtalouksissa, kuten
henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa, sairaaloissa, päiväkodeissa,
kouluissa, kahviloissa ja juhlapalveluyrityksissä
Suurtalouskokin
koulutusohjelma antaa valmiudet erilaisten suurtalouksien ruokatuotannon
tehtäviin, kuten elintarvikkeiden hankintaan, annosten suunnitteluun,
ruoanvalmistukseen, ruokien esillelaittoon ja asiakaspalveluun
oppilaitoksessa ja työssäoppimispaikoissa. Opintoihin on mahdollisuus
sisällyttää matkailuopintoja.
Käytännön opiskelu tapahtuu oppilaitoksessa ja
työssäoppimispaikoissa mm. kahviloissa, pikaruokaravintoloissa,
pizzerioissa ja henkilöstöravintoloissa.
Oppilaat työskentelevät vuoroin luokanomaisessa
opetuskeittiössä ja suurkeittiöllä, jossa ruoka valmistetaan koko koulun
oppilaille. Oppilaat harjoittelevat myös yksikkömme
henkilöstöravintolassa ja kahvilassa.
|