<<Takaisin

 

Catering

Catering3

Catering-kuvagalleria

         

 

Catering2

Catering4

Esittelyvideo

 

    4min50sek

 

 

Palveluvastaava osaa hoitaa ruokien ja juomien myynnin, tarjoilun ja jakelun, ruokatilausten vastaanoton sekä ruokien kuljettamisen vaatiman pakkaamisen, astiahuollon ja jakelun. Palveluvastaava osaa hoitaa myös tilaus- ja edustustarjoilun. Palveluvastaava toimii pääsääntöisesti asiakaspalvelutehtävissä eri tyyppisissä suurtalouksissa, kuten henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa, sairaaloissa, päiväkodeissa, kouluissa, kahviloissa ja juhlapalveluyrityksissä

Suurtalouskokin koulutusohjelma antaa valmiudet erilaisten suurtalouksien ruokatuotannon tehtäviin, kuten elintarvikkeiden hankintaan, annosten suunnitteluun, ruoanvalmistukseen, ruokien esillelaittoon ja asiakaspalveluun oppilaitoksessa ja työssäoppimispaikoissa. Opintoihin on mahdollisuus sisällyttää matkailuopintoja.

Käytännön opiskelu tapahtuu oppilaitoksessa ja työssäoppimispaikoissa mm. kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, pizzerioissa ja henkilöstöravintoloissa.

Oppilaat työskentelevät vuoroin luokanomaisessa opetuskeittiössä ja suurkeittiöllä, jossa ruoka valmistetaan koko koulun oppilaille. Oppilaat harjoittelevat myös yksikkömme henkilöstöravintolassa ja kahvilassa.